Gezichtspeeling - DoctorEckstein 50 ml

Artikelnummer: 1291 Huid verzorging
Artikel 1 van 2
€ 23,45 (inclusief btw)

Gezichtspeeling

is een huidvriendelijke, fijnkorrelige peeling. Verwijdert zacht overtollige huidschilfers en verbetert het huidreliëf. Deze peeling voor iedere huid geschikt.Met jojobagranulaat, verzorgende jojobaolie en een kostbare vochtfactor. Al na het eerste gebruik is de huid zichtbaar gladder, zachter en soepeler.

Gezichtspeeling is een huidvriendelijke, fijnkorrelige peeling. Verwijdert zacht overtollige huidschilfers en verbetert het huidreliëf.

Zachte exfoliërende crème om diep te reinigen en vuil te verwijderen, geeft een mat oppervlak, verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en ontstopt verstopte  poriën. Helpt huidirritatie te voorkomen en zorgt voor een betere vermogen van de huid om vocht vast te houden. Geeft een gezonde, jeugdige gloed en helpt bij het herstellen van een gladde stralende huid.

Naast dit “goede huidgevoel” is een regelmatige peeling van de huid noodzakelijk: bijvoorbeeld bij seborrhoe, stoornissen in de verhoorning, neiging tot huidonreinheden, bij grove poriën om de huidstructuur te verfijnen en ter voorkoming van zwelling door UV-bestraling; aansluitend zorgt de peeling ook voor een betere en diepere opname van de werkstoffen.

Gebruik:

Met vochtige vingers en ronddraaiende bewegingen aanbrengen.

Rijkelijk met water afnemen.

© 2017 - 2024 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel