Sensitive Packung - DoctorEckstein 50 ml

Artikelnummer: 5720 Sensitive
Vorige Artikel 5 van 5
€ 24,15 (inclusief 21% btw)

Sensitive Packung

als ochtendverzorging & avondverzorging voor de ultra gevoelige en tere huid is een kalmerende, normaliserende pakking. Herstelt het evenwicht, geeft vocht, versterkt de huid en verbetert haar weerstandsvermogen. Met bètaglucaan, troxerutine, allantoïne, bisabolol, panthenol en verzorgende, natuurlijke oliën.

Sensitive Pakking zorgt voor een bijzonder milde en normaliserende behandeling van een dunne, gevoelige en overgevoelige huid.

Sensitive Pakking zorgt voor een bijzonder milde en normaliserende behandeling van een dunne, gevoelige en overgevoelige huid. Herstelt het evenwicht, geeft vocht, versterkt de huid en verbetert haar weerstandsvermogen.Hoofdwerkstoffen zijn: allantoïne, bisabolol en panthenol, ondersteund door waardevolle, natuurveredelde plantenoliën en plantaardige gelei.

Essentiële gezichtspakking voor ultra gevoelige en tere huid.
Helpt bij het kalmeren en normaliseren en helpt mogelijke irritaties en het evenwicht te herstellen van de huidfuncties. Rijke essentiële ingrediënten kalmeren en versterken de huid om ze zo te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en zorgen tevens dat het vermogen van de huid om vocht vast te houden hersteld.

Ideaal voor mensen die overgevoelig zijn voor producten met azuleen.

Gebruik:

Op het gelaat aanbrengen en 15 à 20 minuten laten inwerken. Het restant verwijderen met een tissue.

© 2017 - 2021 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel