Huid verzorgingsproducten

Produkten

Schoonheidssalon Beautycenter Breukelen maakt tijdens uw behandeling uitsluitend gebruik van producten van de topmerken BiomarisDecaar, Pier Auge' en Doctor Eckstein. Van al deze merken hebben wij de verzorgingsproducten in ons verkoopassortiment.

Biomaris is een zeer bekend huidverzorgingsmerk en wordt wereldwijd gebruikt. Het merk staat reeds ongeveer 80 jaar voor gezondheid en schoonheid van de zee.  De naam is ontstaan uit het samenvoegen van twee kenmerken van deze producten en wel: “Bio” wat aangeeft dat de producten biologisch van oorsprong zijn en “Maris” wat aangeeft dat de actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen uit de zee komen.
Veel mensen hebben al eeuwenlang goede ervaringen met producten uit en kuren in schoon zeewater. Met ieder verzorgingsproduct van dit beautymerk geeft u uw huid optimale bescherming en verzorging.

Biomaris was vroeger bekend om zijn zeewater voor intern en extern gebruik. Het assortiment bestaat vandaag vooral uit cosmetica op basis van puur natuurlijke diepzeewater, zeezout, zeewier en andere producten van de zee. Intussen omvat de productlijn meer dan 300 artikelen op het gebied van cosmetica.

Deze huidverzorging voedt, herstelt en laat je huid weer stralen.

 


DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: "De basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid".

Het is in essentie een merk dat is gebouwd door experts (o.a Neoderma) die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Simpel, duidelijk, eerlijk en ... zeer effectief!

De kracht van DÉCAAR?
Duidelijkheid, eerlijkheid en effectiviteit. Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige natuurlijke ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel wat samenstelling van de producten betreft, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling.

Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelen de producten.

Verrichten wij wonderen?
Of wij wonderen verrichten bij het behandelen van de huid? Nee.. Dat zal geen enkele crème doen. Wel zal je een indrukwekkende verbetering zien van de huidconditie.

De combinatie tussen producten en schoonheidsbehandelingen in onze salon, versnellen en maximaliseren dit proces.

Eerlijk

Cosmetica voor zichtbare huidverbetering

Duidelijk

100% zuivere ingrediënten

Effectief

Cosmeticalijnen voor specifieke huidproblemen

Eerlijk? Ja, wij staan voor eerlijkheid. Bij ons geen loze beloften over een wondercrème die al je problemen doet verhelpen.. Bij ons gewoon goede cosmetica, die jouw huid gezond en stralend maakt.Duidelijk, omdat wij staan voor zuivere ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of merk je dat de tijd van invloed begint te zijn op jouw huid? DÉCAAR heeft cosmeticalijnen samengesteld voor deze specifieke huidproblemen.


Pier Augé omvat een complete lijn van huidverzorgingsproducten die in alle behoefte van de huid, gedurende de verschillende leeftijdsstadia, voorziet. Door de huid te geven wat haar toekomt garandeert Pier Augé de perfecte verzorging van uw huid. Pier Augé respecteert de huid en haar natuurlijke functies en biedt haar de meest moderne en innovatieve behandeling.

In 1961 tonen wetenschappers aan dat de huid een emulsie is die bestaat uit proteïnen, vetten, water, vitaminen en minerale zouten.

Pier Augé die gefascineerd is door deze ontdekking, begrijpt dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat de huid specifieke behoeften heeft. Alleen bestanddelen die overeenkomen met de natuurlijke chemische vorm van de huid, kunnen de functies van de huid onderhouden en herstellen.

Hij besloot de formule van de huid na te maken en ontwikkelde de Base Dergyl, een emulsie met dezelfde natuur, structuur en samenstelling als de huid. Hierdoor kan de huid alle elementen opnemen waaruit zij bestaat en die zij nodig heeft om zich op natuurlijke wijze te verdedigen en te beschermen.

De moderne moleculaire samenstelling van Pier Augé respecteert deze Base Dergyl en haar synergetische elementen.

Base Dergyl is een concept dat: evolutief, vernieuwend en onveranderlijk is, omdat het is gebaseerd op de formule van de huid en moleculen die steeds gerichter en doeltreffender werken aan de behoeften van de huid.

Een belangrijke ontdekking waar wij ons mee bezighouden is die van Peter Agre. In 2003 heeft hij de nobelprijs voor de chemie gewonnen. Hij heeft proteïnen ontdekt die zorgen voor het watertransport in onze weefsels. Deze proteïnen, Aquaporines, zijn de beste natuurlijke transporteurs van water in de huid.

Alle ontwikkelingen van Pier Augé zijn onderworpen aan de strengste normen en wetenschappelijke testen. Ook worden de producten eveneens getest op een pannel van vrijwillige personen.

 

Doctor Eckstein omvat een complete lijn van huidverzorgingsproducten voor diverse soorten huidtypen en leeftijdsstadia. Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Doctor Eckstein grondlegger van onze kosmetiek, internationaal onderscheiden met de PRIX CIDESCO DU COMITÉ INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE ET DE COSMETOLOGIE.

Geen enkele huid is gelijk en vereist dan ook een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen, welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Doctor Eckstein producten is uw huid perfect verzorgd.

Doctor Eckstein heeft de elegante geurcompositie van de bekende gezichtscrème Vitamin Supreme een extra accentje gegeven: de crème is nu verrijkt met een geurig vleugje sinaasappel. Van deze olie is bekend dat hij de stemming verbetert, nervositeit, stress en spanningen tegengaat en de lymfestroom aanzet.

De geur van essentiële oliën van Blütenfeuchtigkeit Supreme en Tagesfeuchtigkeit Supreme getint van Doctor Eckstein is veranderd en wordt gelijkgeschakeld met die van Vitamin Supreme. Ook de parfumoliën van AC Vitamin Complex en Vitamin Pakking ondergaan een verandering. De nieuwe geur van deze producten is fruitig met een vleugje sinaasappelbloesem.

Een geschenk van de natuur

Onze onderzoeken hebben opnieuw ontdekt, welke kostbare schatten de natuur uw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen voor echte cosmetische huidverzorging. Dit waarborgt een optimale kwaliteit van onze preparaten. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren wij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van fijnste kwaliteit worden gebruikt. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid.

Voor een nadere kennismaking, heeft u hier toegang tot enige informatieve video's

© 2017 - 2024 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel