Kunstnagels

 

 Verzorgt uiterlijk

Waarom kunstnagels?

Veel vrouwen laten tegenwoordig om diverse redenen kunstnagels aanbrengen. Dit kan zijn omdat men zwakke en broze nagels heeft die regelmatig inscheuren en of afbreken, om van het nagelbijten af te komen of om gewoon mooie verzorgde en lange nagels van gelijke lengte te hebben. Mocht u eens een ongelukje hebben dan is dit eenvoudig weer te repareren, dus wachten tot een afgebroken nagel weer is aangegroeid behoord tot het verleden.

 Ook in natuurlijke kleuren

Kost het veel tijd?

Natuurlijk kosten ook kunstnagels, net als uw echte nagels, wel wat tijd om mooi te houden. Gemiddeld moeten ze eens in de drie/vier weken door een nagelstylist worden bijgewerkt. Bijwerken betekend opnieuw opvullen en kleine beschadigingen  bijwerken.

 Natuurlijke schoonheid

Welke systemen zijn er?

Er zijn inderdaad verschillende systemen om kunstnagels te maken. De meest gebruikte zijn gel en acryl. Meestal worden er tips op de eigen nagels geplakt om deze te verlengen. Tips zijn kunstnagels van plastic. Deze tips worden op lengte geknipt en in vorm gevijld.De overgang van de tips naar de eigen nagels wordt weg gevijld om zo een mooi glad geheel te krijgen. Hierna worden de tips behandeld met één van twee bovengenoemde systemen. Hierdoor blijven de tips goed aan uw eigen nagels zitten en wordt het een sterk geheel. Een goed aangebrachte kunstnagel breekt bij normaal gebruik zelden af.

 Design Tips

Eigen nagels als basis.

Als u al lange nagels heeft van gelijke lengte dan kan men voor kiezen om geen tips te gebruiken. De gel of acryl wordt dan direct op uw eigen nagel aangebracht. Zo wordt uw eigen nagel versterkt. Met behulp van een sjabloon kan op deze manier uw nagelstyliste uw nagels ook nog verlengen. Het sjabloon wordt hiervoor onder uw nagel geschoven waarna de gel en of acryl op uw nagel en het sjabloon wordt aangebracht. Op deze manier wordt uw nagel verlengd zonder gebruik te maken van tips.

 Sjabloons

Gel of acryl?

In principe maakt het niet veel uit of u gel of acryl nagels neemt. Zelf werk ik graag alleen met gel nagels daar hierbij minimaal reukstoffen bij vrijkomen.

Bij gel nagels wordt door middel van een tip de nagel verlengd. Voordat de tips bevestigd worden, worden eerst de nagels gedesinfecteerd, de nagelriemen losgemaakt, de natuurlijke nagels worden opgeruwd en vetvrij gemaakt waarna de nageltip op de natuurlijke nagel wordt gebracht en de tip daarna  weg gevijld wordt tot de overgang niet meer te zien is.

Hierna volgen er drie lagen gel die onder de UV-lamp worden uitgehard en in vorm worden gevijld. Tot slot worden de nagels voorzien van een top-coat en een verzorgende olie voor de nagelriemen.

Om de gelnagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer 1 keer in de 3 weken nabehandeld (bijgevuld) moeten worden.

De gelnagels kunnen uitgevoerd worden met een versiering een strassteentje, nail-art of de welbekende French Manicure.

Mooie nagels liggen zo voor een ieder binnen handbereik en het is niet meer nodig om uw handen te verstoppen.

 De moeite waard om gezien te worden

Nog een paar laatste adviezen!

  • Gebruik uw nagels niet als gereedschap
  • Gebruik handschoen bij het werken in de tuin en bij gebruik van schoonmaakmiddelen
  • Verwijder kunstnagels niet zelf maar maak een afspraak met uw nagelstyliste
  • Pas op met bepaalde zonnebrandcrème welk u nagels kan laten verkleuren
  • Gebruik geen schaar maar een goede nagelvijl.
  • Gebruik nagellakremover zonder aceton.
  • Gebruik minimaal twee maal per dag een goede nagelriemolie
  • Laat uw nagels op tijd en regelmatig nabehandelen. Dit voorkomt scheuren en reparaties.

Veel plezier met uw kunstnagels

© 2017 - 2023 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel