Aanbevolen

NECTAR DE FLEURS Revitalizing Lifting Serum - Pier Augé 30 ml

Artikelnummer: N0441 Anti Aging
Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 99,00 (inclusief btw)

NECTAR DE FLEURS Revitalizing Lifting Serum

Anti veroudering en geschikt voor de vermoeide huid met lijntjes.

Als kuur van 3 weken. Een concentraat met bloemzuren met hoge tolerantie Royal Jelly, Proteïnen, Vitamine C en Kamille Olie geeft de huid nieuwe energie. Het is een renoverende verzorging die rijk is aan vitaminen en hydraterende en voedende  eigenschappen. De meest veeleisende huidtypen en zelfs de overgevoelige huid, worden geherstructureerd en gerevitaliseerd. De aangename textuur zorgt ervoor dat alle werkstoffen meteen door de huid worden opgenomen.

Serum Revitalisant Actif M2A, anti veroudering en geschikt voor de vermoeide huid met lijntjes. Als kuur van 3 weken. Als kuur gebruiken. 's Morgens en 's avonds aanbrengen.

Exclusief Pier Augé: dit serum kan worden gebruikt als een verzorgeningsproduct. Ter egaliseren van de huidstructuur en het etsen van fijne rimpeltjes en grove porieeen. Lichte serum dat makkelijk in gebruik is. Verhoogd de weerstand van de celmembranen.

Product is luchtdicht verpakt en geschikt voor alle huidtypen

Bevat;

  • Bloemzuren: Afkomstig van de Hibiscus. Ze activeren celvernieuwing, irriteren niet, regenereren, verminderen rimpels en verstevigen de huid.
  • Micro-proteïnen: Vecht tegen het ouder worden. Hebben een zeer sterk stimulerende werking op de celactiviteit, herstructureren en dragen bij aan de het herstel van huidweefsels.
  • Vitamine C: Energiereserve. Anti-oxidant, stimuleert de biosynthese van collageen, vecht tegen het ouder worden, vangt vrije radicalen, verstevigt de huid en repareert schade veroorzaakt door UV-stralen. Vertraagt het zichtbaar worden van pigmentvlekken.
  • Vitamine E: Anti-oxidant, beschermt de weefsels en bestrijdt het ouder worden en het uitdrogen van de huid.
  • Camelia olie: De onverzadigde vetzuren hebben een belangrijke rol in het gestel van de celmembranen door het verzekeren van hun fluiditeit. Het herstructureert, hydrateert en verzacht de huid.
  • Royal Jelly: Onmogelijk om kunstmatig te fabriceren, het is een ware Base Dergyl. Dankzij zijn voedingsstoffen en vitaminen is het regenererend, revitaliserend, stimulerend en vecht het tegen het ouder worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2023 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel