Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uitgezonderd hiervan zijn producten die op uw specificaties zijn gemaakt en of producten die onderhevig zijn aan bederf en of om hygiënische redenen niet retour genomen kunnen worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag van het betrokken artikel inclusief verzendkosten, indien er geen andere artikelen zijn besteld, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons “de webwinkel” zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij adviseren om uw verzending verzekerd retour te verzenden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons “de ondernemer” geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het herroepingsformulier en of per email gestuurd naar, info@Beautycenterbreukelen.nl en of ons contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@beautycenterbreukelen.nl of gebruikmaken van het “herroepingsformulier”. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Wij adviseren om uw zending te verzekeren tegen verlies en of beschadiging.

© 2017 - 2024 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel