Biomaris nieuw in assortiment

Biomaris was vroeger bekend om zijn zeewater voor intern en extern gebruik. Het assortiment bestaat vandaag vooral uit cosmetica op basis van puur natuurlijke diepzeewater, zeezout, zeewier en andere producten van de zee. Intussen omvat de productlijn meer dan 300 huidverzorgingsproducten op het gebied van cosmetica.

Biomaris is een zeer bekend beautymerk dat over de hele wereld gebruikt wordt. De populariteit is natuurlijk niet zonder reden: de producten zijn ontwikkeld met de beste ingrediënten. Met een verzorgingsproduct van dit beautymerk geeft u uw huid optimale bescherming en verzorging. De naam van deze beautyline is erg kenmerkend: de ingrediënten zijn natuurlijk (“bio”) en komen uit de zee (“maris”). Al eeuwenlang is het bekend dat stoffen uit de zee bijzonder goed zijn voor de (gezichts)huid. Bij dit beautymerk ontdekt u de helende en stimulerende werking van zee-elementen.

Met Biomaris zit u goed voor een complete productlijn. Van dagcrème tot nachtcrème en van gezichtsreiniging tot extra hydratatie en voeding: dit merk heeft alles wat u nodig hebt voor een gezonde huid.

Door de actieve werking van natuurlijke elementen wordt uw (gezichts)huid elastisch en prachtig egaal. Zowel overdag als ’s nachts krijgt uw huid de zorg die zij nodig heeft.

Naast de anti-aging crème vind u serums, nacht- en dagverzorging en lotions speciaal voor huidverjonging. Ontdek de snelle, effectieve werking van de natuurlijke werkstoffen. Deze huidverzorging voedt, herstelt en laat uw huid weer stralen.

De producten van Biomaris zijn gebaseerd op werkstoffen uit de zee. Hiervan is wetenschappelijk bewezen dat ze de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken. Deze kwalitatief hoogwaardige producten voorziet de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig hebben om goed te functioneren. De producten van Biomaris zorgen voor uw huid met de actieve bestanddelen uit zeewater, zeezout en zeealgen.

Biomaris heeft een compleet programma gemaakt voor elk huidtype en leeftijd. Naast producten voor gezichtsverzorging biedt Biomaris ook producten aan voor haarverzorging, lichaams – en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie specifiek voor mannen.

Biomaris is wereldwijd synoniem met gezondheid en schoonheid uit de zee. In bijna 70 jaar tijd is Biomaris uitgegroeid tot een vertrouwd merk, waarbinnen de zee zijn tijdloze oerkracht keer op keer weer heeft weten te bewijzen. Daarnaast staan ze bekend om de permanente doorontwikkeling van hun producten en de werkzaamheid daarvan. Het productassortiment van Biomaris is dierproefvrij en bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Biomaris richt zich met hun producten op de veeleisende en gezondheidsbewuste klant.

© 2017 - 2024 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel