Piere Augé het geheugen

PIER AUGÈ HET GEHEUGEN VAN DE HUID


In 1961 tonen wetenschappers aan dat de huid een emulsie is die bestaat uit proteïnen, vetten, water, vitaminen en minerale zouten. Pier Augé, die gefascineerd is door deze ontdekking, begrijpt dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat de huid specifieke behoeften heeft. Alleen bestanddelen die overeenkomen met de natuurlijke chemische vorm van de huid, kunnen de functies van de huid onderhouden en herstellen.

Hij besluit de formule van de huid na te maken en ontwerpt de Base Dergyl, een emulsie met dezelfde natuur, dezelfde structuur en samenstelling als de huid. Hierdoor kan de huid alle elementen opnemen waaruit zij bestaat en die zij nodig heeft om zich op natuurlijke wijze te verdedigen en te beschermen.
De moderne moleculaire samenstelling van Pier Augé respecteert deze Base Dergyl en haar synergetische elementen.

Base Dergyl is een concept dat:

 • Onveranderlijk is, omdat het is gebaseerd op de formule van de huid,
 • Evolutief en vernieuwend is, omdat wij beschikken over moleculen die steeds gerichter en doeltreffender werken aan de behoeften van de huid.

Door de huid te geven wat haar toekomt, garandeert Pier Augé de perfecte vergelijking tussen de formule van de huid en haar verzorging. Pier Augé respecteert de huid en haar natuurlijke functies en biedt haar de meest moderne en de meest innovatieve moleculen.

Volledig respect.

Het volledig respecteren van de huid vraagt veel precisie en Pier Augé selecteert dan ook alleen die moleculen die wetenschappelijk bewezen zijn.

 • Het Talgregulerende Complex, in de verzorging voor de vette huid, waardoor alcohol niet nodig is,
 • De Fluorhoudende Oliën van de Soin Redensifiant AC MA die buitengewoon uniek zijn voor de zuurstoftoevoer van de weefsels.
 • 100% natuurlijke Etherische Oliën, die zijn gewaarborgd door het ISOCERT certificaat,
 • De Royal Jelly, Base Dergyl in de Base Dergyl.
 • Het DNA hp, revitaliserend, regenererend, anti-ageing.
 • Het Hyaluronzuur, een vochtbron dat 300 keer zijn gewicht in water kan vasthouden,
 • De Plantaardige Oliën van Tarwekiem, Onager, Bernagie, Zonnebloem, Macadamia, die rijk zijn aan vitamine A-E-F-B.
 • De Bloemzuren van het Sérum Revitalisant Actif M2A, AHA hoge tolerantie, die geschikt zijn voor de meest gevoelige huidtypen.
 • Het Plantaardige Complex Antipollution MEN, beschermt de huid tegen alle microdeeltjes die verstoppend werken en houdt de huid in een fysiologisch optimale staat.

De Ontdekking

Een belangrijke ontdekking waar wii ons mee bezighouden is die van Peter Agre. In 2003 heeft hij de Nobelprijs voor de chemie gewonnen. Hij heeft proteïnen ontdekt die zorgen voor het watertransport in onze weefsels. Deze proteïnen, Aquaporines, zijn de beste natuurlijke transporteurs van water in de huid.

Alle ontwikkelingen van Pier Augé zijn onderworpen aan de strengst gereglementeerde, wetenschappelijke testen. Ook worden de producten eveneens getest op een panel van vrijwillige personen

De twee hoogste wetenschappelijke instanties in Frankrijk, het CNRS en de ANVAR*, hebben bovendien patenten van Pier Augé beloond met een award, zoals het patent van de unieke verbinding DNA hp/Hyaluronzuur.

Pier Augé biedt de huid alle specifieke elementen waaruit zij bestaat en herinnert haar eraan dat zijzelf alle troeven in handen heeft om zich te beschermen en haar integriteit in stand te houden.

© 2017 - 2024 Beautycenter Breukelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel